UMCG Ambulancezorg Logo
Hexagon pattern banner
Nieuws en
actualiteiten

Wij zijn op zoek naar teamleiders!


Dit artikel is gepubliceerd op: 27 juli, 2023


De omgeving waarin onze organisatie zich bevindt, is sterk in beweging en heeft op verschillende niveaus invloed op de organisatie. Ook is de verwachting dat de organisatie blijft groeien. Om daarop te kunnen inspelen en om te blijven ontwikkelen, is de vacatures van teamleider ontstaan. 

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van je team welke in de dagelijkse operatie werkt. Zij dragen zorg voor spoedeisend en gepland vervoer van patiënten. Het team staat 24/7 paraat om goede zorg naar mensen in de regio te brengen. Aan de teamleider de taak om te zorgen dat zij hun dagelijkse werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. De leidinggevende is zichtbaar en benaderbaar voor de medewerkers en coacht hen in hun taak. En legt de regie waar deze hoort en stimuleert en motiveert de medewerkers in eigenaarschap en verantwoordelijkheid.

Aandacht hebben voor onze collega’s op de ambulance, de samenwerking opzoeken en in Fryslân werken? Word dan de nieuwe teamleider voor onze collega’s op de ambulance en solliciteer via deze link.