UMCG Ambulancezorg Logo
Hexagon pattern banner
#jijmaakthetverschil

Contact


Klacht of compliment
We willen jou de best mogelijke zorg bieden. Om onze kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden, hebben we je mening nodig. Heb je een compliment, klacht of suggestie? Laat het ons weten via het klachtenformulier, telefonisch via 088-1166130 of per post ter attentie van de klachtenfunctionaris.

Declaratieformulier AED-electroden
Het declaratieformulier voor het vergoeden van AED-electroden voor RAV Fryslân kun je hier downloaden. Voor RAV Drenthe kun je hier downloaden.

Op de website van Ambulancezorg Nederland kun je vinden welke kosten vergoed worden.

Inzage in jouw medisch ritformulier
Als patiënt heb je het recht tot het inzien of krijgen van jouw medisch ritformulier. Ben je vervoerd door UMCG Ambulancezorg? Via dit formulier kun je een digitale kopie van het ritformulier aanvragen. Hierbij wordt om een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd. Deze is nodig om de aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Lees hier hoe je een veilige kopie van je identiteitsbewijs kunt maken.

Daarnaast word je om een e-mailadres en mobiel telefoonnummer gevraagd. Bij verzending van het ritformulier ontvang je een beveiligde e-mail met een link naar het ritformulier. Per SMS wordt het wachtwoord gestuurd wat nodig is om het formulier te downloaden.  

Indien je een ritformulier aanvraagt voor iemand anders, dan dien je een machtigingsformulier, ondertekend door de patiënt, mee te sturen met het bericht.
Je kunt een voorbeeld van dit formulier hier vinden.

Voor het opvragen van het medisch ritfomulier zijn geen kosten verbonden. De doorlooptijd van het opvragen kan vier weken in beslag nemen.

Overige vragen

Voor overige vragen of opmerkingen kun je mailen, bellen of onderstaand formulier invullen.


Perswoordvoerder
Japke Grit    06 – 51 53 50 15 

Adresgegevens
Vriezerweg 10
9482 TB Tynaarlo
T 088 – 11 66 130
E info@rav.nl