UMCG Ambulancezorg Logo
Hexagon pattern banner
#jijmaakthetverschil

Contact


Klacht of compliment
Bent u niet tevreden over de dienstverlening van UMCG Ambulancezorg? Dan stellen wij het op prijs als u dit kenbaar maakt aan ons, zodat wij de kwaliteit van onze zorg kunnen verbeteren.

Om uw klacht naar tevredenheid af te handelen, hebben wij een klachtenregeling.

Bent u juist heel tevreden en wilt u een compliment geven of een ambulanceteam bedanken? Ook dat horen wij graag. Wij zorgen ervoor dat het bij de juiste collega terecht komt.

Uw klacht of compliment kunt hier indienen.

Voor overige vragen of opmerkingen kunt u mailen, bellen of onderstaand formulier invullen.

Inzage in uw medisch ritformulier
Als patiënt heeft u het recht tot het inzien of krijgen van uw medische ritformulier. Bent u vervoerd door UMCG Ambulancezorg? Via dit formulier kunt u een digitale kopie van het ritformulier aanvragen. Hierbij wordt om een kopie van uw identiteitsbewijs gevraagd. Deze is nodig om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Lees hier hoe u een veilige kopie van uw identiteitsbewijs kunt maken.

Daarnaast wordt u om een e-mailadres en mobiel telefoonnummer gevraagd. Bij verzending van het ritformulier ontvangt u een beveiligde e-mail met een link naar uw ritformulier. Per SMS wordt het wachtwoord gestuurd wat nodig is om uw formulier te downloaden.  

Indien je een ritformulier aanvraagt voor iemand anders, dan dien je een machtigingsformulier, ondertekend door de patiënt, mee te sturen met het bericht.
Je kunt een voorbeeld machtigingsformulier hier vinden.

Voor het opvragen van het medisch ritfomulier zijn geen kosten verbonden. De doorlooptijd van het opvragen kan vier weken in beslag nemen.

Declaratieformulier AED-electroden
Het declaratieformulier voor het vergoeden van AED-electroden voor RAV Fryslân kunt u hier downloaden. Voor RAV Drenthe kunt u hier downloaden.

Op de website van Ambulancezorg Nederland kun je vinden welke kosten vergoed worden.


Adresgegevens
Vriezerweg 10
9482 TB Tynaarlo
T 088 – 11 66 130
E info@rav.nlPerswoordvoerder
Japke Grit    06 – 51 53 50 15