UMCG Ambulancezorg Logo
Hexagon pattern banner
#jijmaakthetverschil

Werken bij UMCG Ambulancezorg


Ons dagelijks werk, goede zorg naar mensen brengen, is belangrijk werk. In de ambulancezorg werk je intensief samen met je collega’s. Tegelijkertijd heb je een grote zelfstandigheid en zelfregie. Je moet vaak onder druk snel kunnen beslissen en handelen. Dat vraagt om uitstekende professionals die op de best mogelijke manier worden opgeleid en ondersteund. Wat kun je verwachten als je kiest voor UMCG Ambulancezorg?

  • Hoogste kwaliteit: wij verzorgen de opleidingen voor onze (zorg)ambulanceverpleegkundigen en -chauffeurs zelf. Zo staan wij borg voor de hoogste kwaliteit en hebben we altijd directe invloed op de kennis en kunde van onze medewerkers. Dit geldt niet alleen voor het opleiden, maar je wordt ook gefaciliteerd in het op peil houden van je bekwaamheid. Hiermee draag je bij aan jouw eigen ontwikkeling én die van ons als organisatie. Ook onze middelen zijn van de hoogste kwaliteit; met adviezen en verbetervoorstellen van onze collega’s zorgen wij voor de juiste voertuigen en apparatuur om mee te werken.
  • Zelfregie: als (zorg)ambulanceverpleegkundige of -chauffeur bij UMCG Ambulancezorg heb je een grote mate van zelfregie, die terugkomt in alle aspecten van je werk. Je bent actief betrokken bij het opstellen van de werkroosters. En vind je het daarbij fijn om af en toe buiten je eigen werkgebied te werken, dan kan dat. Ook is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, niet alleen door bij- en nascholing, maar ook door neventaken op te pakken binnen onze organisatie. Zelfregie komt ook terug in je eigen inbreng bij het uitvoeren van je werk. Dat is niet voor niets; jij bent het die met de dagelijkse praktijk te maken heeft. 
  • Vitaliteit: het kwaliteitsniveau dat wij nastreven is alleen mogelijk met uitstekende professionals die fit en vitaal zijn en blijven. Vitaliteit is daarom een belangrijk thema in alles wat wij doen. Wij investeren in zowel de fysieke als mentale fitheid van onze mensen. Binnen ons vitaliteitsprogramma vallen zowel activiteiten rondom voeding en beweging, maar wij bieden ook verschillende vormen van mentale ondersteuning. Alles met oog op de inzetbaarheid van onze mensen, nu en in de toekomst.