UMCG Ambulancezorg Logo
Hexagon pattern banner
#jijmaakthetverschil

Beleidsadviseur kwaliteit en veiligheid (32 – 36 uur)


Ben jij een professional met kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement en heb je ervaring met de zorg? Dan zoeken wij jou! Wij bieden je een verantwoordelijke baan in een dynamische organisatie.

Wat ga je doen
Aangezien onze huidige beleidsmedewerker kwaliteit en veiligheid zich gaat bezighouden met het oprichten van een nieuwe afdeling in het komende jaar, zijn we op zoek naar iemand die haar taken kan overnemen. Het gaat hierbij vooralsnog om opdracht/dienstverband voor de periode van een jaar voor gemiddeld 32-36 uur per week.

 • Je zorgt voor het opstellen van protocollen, richtlijnen en procedures met betrekking tot het kwaliteits- en veiligheidsbeleid.
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over beleid en procedures op het gebied van kwaliteit en veiligheid en werken aan het continue verbeteren van cultuur, processen en systemen (kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem).
 • Je bent verantwoordelijk voor het (mede) ontwikkelen en implementeren van verbeteringen en innovaties.
 • Je draagt eraan bij dat dat de organisatie blijft voldoen aan de door de organisatie gestelde eisen en de geldende kwaliteitsnormen (NEN en HKZ).
 • Je stelt managementrapportages en trend- en risicoanalyses op en levert een bijdrage aan de verbetering van de informatievoorziening en monitoring, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van dashboards voor de verantwoordelijke managers.
 • Je bent documentbeheerder: in deze rol ben je verantwoordelijk voor het aanmaken en beheren van documenten in iProva en ben je het aanspreekpunt voor de organisatie en de gebruikers als het gaat om het gebruik van de applicatie.
 • Je voert zowel retrospectief als prospectief onderzoek uit (Incident- en Calamiteitenonderzoek en Prospectieve Risico Inventarisaties).

We vragen het volgende van je:

 • Je bent in het bezit van een relevante opleiding op HBO niveau én een opleiding op het gebied van kwaliteitsmanagement.
 • Je hebt ruime ervaring op het gebied van kwaliteitsbeleid in de zorg; certificering, VIM, interne audits en indicatoren.
 • Je beschikt kennis over het functioneel applicatiebeheer van de iProva suite.
 • Je weet op tactische wijze te onderhandelen en te overtuigen, toont initiatief en bent vindingrijk.
 • Je bent accuraat, lost problemen zelfstandig op en kan omgaan met weerstand bij veranderingen.

Belangstelling?
Het gaat vooralsnog om een tijdelijk dienstverband of een tijdelijke opdracht (hierop zijn onze algemene inkoopvoorwaarden van toepassing). Op het moment dat de nieuwe afdeling gereed is, wordt duidelijk hoe de structurele invulling van de functie eruit zal zien. Een vervolg wordt niet uitgesloten, alleen volgt duidelijkheid aan het einde van het dienstverband.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Anne van den Akker, beleidsmedewerker kwaliteit, via telefoonnummer: 06-4523 1314 of per e-mail: a.vandenakker@rav.nl.
Mocht je vragen hebben over de procedure dan kun je contact opnemen met Krista Woldring, personeelsadviseur, via telefoonnummer: 06-5357 4538 of per e-mail k.woldring@rav.nl.
E-mailadressen niet gebruiken om te solliciteren.

Solliciteren
Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier via deze link, tot en met 3 januari 2021.
Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Na de brievenselectie ontvang je nader bericht over een eventueel vervolg.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.